BOHORSKA ORDINACIJA


KAKO VPLIVATI NA KONZERVATIVNO VODENJE IN DELOVANJE ZAPOSLENIH
16.07.2008, 18:23
Zapisano pod: Aktualno

 

Kako premakniti mišljenje zaposlenih je že nekaj časa moje vprašanje. Sicer nisem na vodilnem položaju, da bi na to imela popolni vpliv. Ne razumem ljudi, ki niso odprti za spremembe. Vem, da so le te novo še nepoznano čustvo in da je ljudi strah sprememb, vendar na žalost tudi takšnih, ki bi jim olajšale samo delo. Sem mlada, ambiciozna, vedoželjna, direktna, vendar žal takšnih vsi kolektivi ne prenašajo najbolje. Je pa težko, naj povem. Težko slišiš kritiko na svoj račun. Še težje se soočaš z njo, vendar ti prej ali slej poči film in vržeš karte na mizo, če veš da deluješ profesionalno in strokovno. Na to te mogoče za sekundo gledajo z začudenimi facami, čez par uric, pa je vse po starem.

Vedno me je motilo dejstvo, da na vodilne položaje lahko pride dobesedno vsak, sploh v zdravstvu je tako. Kako delovati v nekem timu, če veš, da nimaš podpore vodilne osebe in povrhu še to, da nima karakteristik team leaderja.

Žal mi je nas mladih, ki smo zatrti z  idejami že na našem žačetku kariere. Kako pripraviti ljudi, da po dvajsetletni rutini dela, vsaj eno malenkost spremenijo. Upam, da bom s pomočjo dodatnega izobraževanja kdaj znala poiskati odgovor.

  • Share/Bookmark2 komentarjev
Komentiraj

Če delaš v zdravstvu boš težko rešila tale svoj problemček.

avtor: igre 16.07.2008 @ 18:34

Why Cheap Supras are so popular?Firstly, Supra Shoes are always aware of what the consumer wants and designs are properly adjusted to suit the current trend. Experts design the modern sneaker as they are aware of recent trends. This year that trend would have to be the high-top sneaker as it is a style delivered by every major brand and worn by every celebrity at the moment. Some of the highest selling models are the Supra Footwear of Supra Skytop.
Besides, keeping up with fashion and style are the essence of his popularity. Discount Supra shoes offer fashioned and stylish shoes to cater the needs of all people. Brands like this use lots of attractive colors, different materials and bold accessories to grab the attention of a wide audience.
Last but not least, the hip-hop scene influences lots of these new styles and trends in the sneaker market. A lot of musicians from this genre will begin to wear them in their videos and so bring them to the attention of the public. So people generate the sense of Justin Bieber Shoes deriving from watching the latest music videos on MTV or favorite sports stars. Besides, comfort is another feature which supra shoes attaches much importance to it.

avtor: Supra footwear 28.06.2011 @ 04:48Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !